Добре дошли на сайта на онлайн-ресторант Smilefood!

Smilefood
Smilefood
Smilefood

Преди всичко, бихме искали да Ви благодарим, че сте избрали нашия ресторант за поръчка и доставка на храна за вкъщи, за офиса, вилата или някое друго място. И така, Вие избрахте нашата компания и сега ние ще Ви разкажем, защо Вашият избор е правилен :)

Нашата цел

Грижиме се за това, храната да стане удоволствие за Вас!

Бихме искали да Ви разкажем за нашите ценности

Вкусно

Стремим се да задоволим вкусовите предпочитания и на най-изисканите гастрономи. Всички наши ястия се приготвят от професионални готвачи, които непрекъснато усъвършенстват уменията си в местни, национални и международни майсторски класове.

Smilefood

Удобно

Удобно. За удобството на нашите Клиенти извършваме доставка на поръчки в цяла София и покрайнините на града. На нашите брандирани коли,ние доставяме на нашите клиенти не само вкусна храна, но и добро настроение.

Smilefood

Безопасно

Ние се грижим за здравето на нашите клиенти, затова всички наши ястия се приготвят изцяло от пресни продукти, доставяни само от сертифицирани доставчици. Собствената ни служба за контрол на качеството непрекъснато следи за спазването на всички санитарни норми и стандарти в производството, качеството на доставяните продукти, професионализма и редовния медицински преглед на готвачите.

Всички ястия са опаковани в екоопаковки, които са изработени от естествени, екологично чисти материали. Ние ценим доверието на нашите Kлиенти и винаги се стремим да го докажем, затова SMILEFOOD внедри международната технология за управление Kaizen на всички етапи от работата на онлайн ресторанта.

Smilefood

Коректно

Ние винаги сме коректни с нашите клиенти, затова теглото, външният вид и съставът на нашите ястия винаги отговарят на тези, посочени на уебсайта.

Smilefood

Приятно

За комфорта на нашите Клиенти се грижи собственият ни кол център с професионални оператори, които винаги са отзивчиви и готови да помогнат при избора на ястия и оформяне на поръчка, както и нашата собствена куриерска служба с любезни, учтиви и отговорни доставчици, които винаги доставят поръчките с усмивка и позитив.

Smilefood

Изгодно

Всички наши Клиенти получават приятни бонуси: към всяка поръчка добавяме подаръчни ваучери за следваща поръчка в размер на 10% от текущата поръчка.

Smilefood

Емоционално

Ние работим, за да помогнем на нашите Клиенти да създават и изживяват светли и радостни моменти, вдъхновяваме ги с положителни емоции за покоряване на най-високите върхове.

Smilefood

Нашата история

Как започна всичко

Международната компания SMILEFOOD е основана през 2013 г. в Украйна. С откриването и в Източна Европа за първи път се появява понятието „онлайн ресторант“. През 2022 г. основателят на SMILEFOOD решава да отвори клонове в София (България) и Дубай (ОАЕ). И така, компанията става международна. В документите на компанията се появява мисия: да се създаде компания, която ще бъде актуална следващите 100 години и ще бъде представена на всички континенти.

Сертификация

Днес SMILEFOOD е международна компания, представена в 3 държави: ОАЕ, България и Украйна. SMILEFOOD е първият и единствен онлайн ресторант в Източна Европа, чието производство е сертифицирано по международните стандарти ISO 9001:2015, ISO 22000:2018, HACCP и с внедрена система за управление Kaizen на всеки етап от производството.

ISO 9001 е международен стандарт за система за управление на качеството. Този стандарт е основен за изграждане на система за управление на качеството.

ISO 22000 е международен стандарт в областта на безопасността на храните. Включва контрол на безопасността на храните съгласно необходимите условия на НАССР програми и планове. Стандартът ISO 22000 е в съответствие с принципите на кода HACCP.

HACCP е концепция, която осигурява систематично идентифициране, оценка и управление на вредни фактори, които значително влияят върху безопасността на продукта.

Кайзен е японска технология за управление, която се фокусира върху непрекъснатото подобряване на производството, развитието, поддържащите бизнес процеси и управлението.

Smilefood

Сайт

Разбира се, можете да поръчате да Ви върнем обаждане или да се обадите директно на нашия отдел продажби. Нашите оператори са винаги на линия.

Smilefood

Номера на телефони

За да направите поръчка, можете да се обадите на номер:

График на работа

Ние също знаем, че понякога искате да хапнете вкусна храна не само на обяд, но и късно вечерта, затова работим от 11.00 до 22.00 ч..

Smilefood

Оператори

Като клиент, Вашият първи контакт е с оператора, който отговаря на обаждането Ви или се свързва с Вас за уточняване на поръчката, оставена на сайта. Вашето първо впечатление от нашия онлайн ресторант се формира, когато общувате с оператора. Нашите оператори са систематично обучавани в техниките за комуникация с клиентите и винаги са настроени за положително решение на възникнали проблеми. Освен това те са готови да опишат всички нюанси на нашите кулинарни предложения, защото всеки ден опитват ястия от менюто на SMILEFOOD.

Smilefood

Готвачи

Разбира се, нямаше как да не обърнем голямо внимание на най-важните хора в нашата компания – главните готвачи. Главните готвачи имат богат опит в организирането на работата както на кухнята като цяло, така и в създаването на кулинарни шедьоври. Един от нашите суши готвачи е бил на стаж в Япония, а един от пицарите е учил в Италия - и това не е пълния списък на заслугите на нашите готвачи. Името на главния ни готвач е Масата и ще се убедите в майсторството му!

Smilefood

Доставчици

Това са хората, които ви носят вкусната храна. Нека направим портрет на доставчика: облечен в гащеризон с логото на SMILEFOOD, изглежда спретнат, държи термочанта и винаги е в добро настроение. Между другото, нашите доставчици винаги имат пари, в случай че трябва да върнат ресто.

Smilefood

Продукти

Всички ястия се приготвят само от пресни продукти, доставени само от сертифицирани доставчици. Собствена ни служба за контрол на качеството следи за спазването на всички санитарни норми и стандарти в производството

Payment Information

Ние правим всичко, за да останете доволни

Ние правим всичко, за да сте доволни от качеството на нашите ястия и обслужване, затова внимателно следим отзивите,оставени на на нашия сайт и в социалните мрежи.

*От загриженост за Вашето здраве Smilefood не препоръчва:

  • to consume heavy food on an empty stomach;
  • smoked meats, fatty meats and fish, mustard, pepper and other spicy condiments to be consumed by preschool children;
  • to overeat (let a slight feeling of hunger remain);
  • to consume sushi and rolls without wasabi and ginger;
  • to consume raw fish from expectant mothers.

Този сайт използва бисквитки. Без тях основните части на сайта няма да работят правилно. Можете да намерите повече информация за бисквитките и как ги използваме в нашата политика за поверителност.